Dacă nu ați direcționat încă cei 2% din impozitul pe profit datorat statului, vă rugăm să luați în considerare și Asociația Redescoperă Istoria.

2 la 100

Declarația 230 este disponibilă și pe site, este foarte ușor de completat, iar de depunere se poate ocupa și Asociația Redescoperă Istoria. Nu trebuie decât să completați Declarația 230!

Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul trecut. Astfel, puteți ajuta Asociația Redescoperă Istoria fără să vă coste nimic! Procedura este simplă, trebuie doar să vă încadrați în termenul limită: 25 mai 2016!

Formularul poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.

» Pasul 1: Descărcați și printați Declaraţia 230.

» Pasul 2: Completați Declarația 230 la primul punct cu datele dvs. și semnați-l. Datele de identificare ale Asociației Redescoperă Istoria sunt precompletate.

Nu e nici o problemă dacă nu știți exact suma care trebuie virată: lăsați-o necompletată și organul fiscal o va calcula și o va vira pentru dvs., conform legii.

Declarația trebuie completat în două exemplare: unul trebuie trimis către Administrația Financiară (vedeți pasul următor), iar celălalt rămâne la dvs.

» Pasul 3: După completare puteți să trimiteți prin e-mail Declarația 230 scanată pentru a fi depusă de către Asociația Redescoperă Istoria sau o puneți depune personal la sediul Administrației Financiare de care aparțineți cu domiciliul.

Vă mulțumim anticipat,

Asociația Redescoperă Istoria