Muzeul Swarovski Crystal Worlds, marea atracție pentru vizitatori a Austriei, care include oportunități de a face cumpărături de la această firmă celebră de bijuterii și figurine de cristal, va fi redeschisă pentru public pe 30 aprilie 2015, după extinderea și reconfigurarea spațiilor de expunere și comercializare, informează agenția DPA.

swarovski_crystal_worlds

Swarovski Crystal Worlds

Muzeul Swarovski Crystal Worlds, marea atracție pentru vizitatori a Austriei, va fi redeschis în aprilie 2015, potrivit Agerpres.

Acest adevărat spectacol oferit turiștilor la Wattens, în apropiere de Innsbruck, va fi etalat într-un perimetru de peste 7,5 hectare. Nouățile Swarovski Crystal Worlds, o combinație între muzeu, galerie de artă modernă și magazin, includ o clădire complet reconfigurată în care sunt primiți vizitatorii și extinderea spațiului în care pot fi admirate mult râvnitele cristale Swarovski.

Compania a fost fondată de Daniel Swarovski în anul 1895. O sută de ani mai târziu, artistul multimedia Andre Heller a proiectat Swarovski Crystal Worlds cu ocazia marcării unui secol de existență a companiei.