Asociația Redescoperă Istoria a fost invitată vineri, 21 noiembrie 2014, la emisiunea Cultura.NET, realizată de domnul Florin Vasiliu la Radio România Cultural.

ARI la Cultura.Net

Pe parcursul emisiunii, cei doi redactori ai revistei Redescoperă Istoria: Mihăiță Enache, redactor – șef și Alice – Diana Boboc, redactor – șef adjunct au vorbit despre nou-înființata Asociație Redescoperă Istoria, despre reenactment, precum și despre revista online Redescoperă Istoria. Totodată, cei care au urmărit emisiunea pe internet au putut să-l vadă atât pe redactorul-șef purtând o uniformă germană din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, cât și câteva din acesoriile care întregeau ținuta.

Dorim să mulțumim pe această cale domnului Florin Vasiliu, redactorul emisiunii Cultura.NET, de la Radio România Cultural, pentru invitația pe care ne-a făcut-o.

Totodată, puteți accesa aici și emisiunea înregistrată din data de 14 noiembrie 2014, în cadrul căreia Mihăiță Enache a avut o intervenție telefonică, ocazie cu care a prezentat revista Redescoperă Istoria, precum și fenomenul reconstiturii istorico-militare din România.