Duminică, 1 noiembrie 2014, începând cu ora 09:00, în incinta fermei din Dragomirești Vale – Zurbaua, va avea loc jocul de airsoft intitulat Zombie Apocalypse, în noua locație de joc a echipei Iron Sky.

event_021114Bătălia de Halloween se dă între Red Pumpkins și Blue Sorcerors. Cele două forțe care ocupă ținutul bântuit Ironskîi Dragomirești au invocat demoni, aducând zombie la trezie, însetați de sângele viilor. Ajutate de aceste creaturi, fiecare facțiune încearcă să pătrundă în comandamentul advers, pentru a declara victoria finală.

Facțiunile vor fi împărțite egal, marcate cu banderole albastre și roșii. Fiecare facțiune va avea un număr de zombie, care vor fi nemuritori până la primirea loviturilor în punctul slab. Acesta va fi atașat pe corpul zombie și va fi destructibil (probabil un balon).

În fiecare bază se va delimita o zonă în care vor încerca zombie adverși să pătrundă sau o linie de demarcație. Câștigă echipa care introduce prima un zombie în obiectiv.

Zombie vor avea dreptul la folosirea replicilor, dar numai SEMI și se vor deplasa în pas normal.

Durata jocului este de 30 de minute, fără respawn, cu schimbarea bazelor.

Pentru persoanele care nu cunosc încă zona și, de asemenea, pentru cei care nu au mașină, adunarea se face la 4Ucar (str. Moinești nr. 30) la ora 08:00.

Se recomandă citirea cu atenție a regulamentului pentru jocurile organizate de Iron Sky, disponibil aici. Pentru informații suplimentare legate de ajungerea la locație sau de închirieri a echipamentului puteți afla la unul dintre nr. de telefon: 0720.697.591 sau 0755.864.789.