Duminică, 12 octombrie 2014, începând cu ora 09:00, în incinta fermei din Dragomirești Vale – Zurbaua, va avea loc jocul de airsoft intitulat Operațiunea „Arcașul”, în noua locație de joc a echipei Iron Sky.

12 octombrie 2014

„București, 1984: Ahmad Mohammed Ali Al-Hersh, student palestinian cu cetățenie iordaniană, l-a împușcat mortal pe diplomatul iordanian Azmi Al- Mufti. Al- Hersh era membru al Organizației Abu Nidal (OAN).

București, 2014: Serviciile de informații localizează un grup terorist infiltrat la marginea orașului. Supravegherea operativă demonstrează că aceștia au în dotare arme și explozibili și pregătesc un atentat asupra mai multor diplomați străini. Din ultimile informații, se pare că liderul acestei organizații, Abdul-Muqtadir el Ayham se află în această locație teroristă.

Din cauza periculozității și fanatismului acestei organizații, se decide intervenția luptătorilor anti-tero și eliminarea lui Abdul-Muqtadir.”

Participanții trebuie să țină cont de următoarele aspecte:

• Trupele anti-tero vor interveni pentru eliminarea lui Ayham și a celorlalți teroriști.
• Teroriștii vor avea un perimetru delimitat în care își vor proteja liderul.
• Este posibil ca acesta să poarte încărcătură explozibilă asupra sa, prin urmare, se recomandă țintirea la cap. Din acest motiv, Abdul-Muqtadir el Ayham va fi reprezentat printr-un manechin, care va putea fi amplasat și mutat după bunul plac al echipei ce reprezintă teroriștii.
• Durata jocului este de 30 minute, fără respawn, cu schimbarea rolurilor.
• Raportul de forțe este 50%-50%.

Jucătorii sunt rugați să aibă la ei veste reflectorizante (acestea se pot achiziționa contra cost de la echipa Iron Sky). Pentru persoanele care nu cunosc încă zona și, de asemenea, pentru cei care nu au mașină, adunarea se face la 4Ucar (str. Moinești nr. 30) la ora 08:00.

Se recomandă citirea cu atenție a regulamentului pentru jocurile organizate de Iron Sky, disponibil aici. Pentru informații suplimentare legate de ajungerea la locație sau de închirieri a echipamentului puteți afla la unul dintre nr. de telefon: 0720.697.591 sau 0755.864.789.

Organizatorii precizează că scenariul acestui joc este unul fictiv, iar orice asemănare cu  persoane, fapte, întâmplări sau concepții este întâmplătoare.