Duminică, 5 octombrie 2014, începând cu ora 09:00, în incinta fermei din Dragomirești Vale – Zurbaua, va avea loc jocul de airsoft intitulat „Shell Shock 1.0”, prilej cu care va fi inaugurată noua locație de joc a echipei Iron Sky

eventPotrivit scenariului, acest joc reprezintă prima bătălie care se dă pentru Iron Sky-ul refăcut, cel din suburbiile Dragomireștiului. Cele două facțiuni se pregătesc pentru luptele crâncene, care sunt inevitabile pentru că niciuna din tabere nu renunță la cucerirea satului strategic. Din acest motiv, ambii comandanți au pus sub stindardul lor trupe de elită, necruțători în luptă, dar pregătiți, în același timp, să facă față oricărei provocări. În urma recunoașterii, trupele de cercetași au capturat câte-un tun de câmp, util în asaltul asupra micilor fortificații. S-au tras zeci de obuze, fără ca soarta bătăliei să fie decisă… Pentru moment, focul a încetat. Fără aceste tunuri, niciuna din forțe nu poate duce bătălia. De asemenea, echipele știu de existența muniției, abandonată pe câmpul de luptă în bătăliile precedente. Comandanții decid că muniția trebuie recuperată, pentru ca inamicul să fie înfrânt sub forța nimicitoare a obuzelor. Astfel, se dă o mare bătălie, parte a unui nou război…

Organizatorii precizează faptul că fiecare facțiune, va avea în dotare câte un tun, membrii acesteia trebuind să recupereze de pe teren un număr cât mai mare de obuze. Echipa care reușește acest lucru câștigă, lucru marcat printr-o detunătură pirotehnică. De asemenea, drapelul de luptă al fiecărei facțiuni se va găsi într-o zonă desemnată la briefing. Capturarea acestuia de către adversari duce la umilirea respectivei „armate”. Durata jocului, precum și posibilitatea de respawn vor fi discutate la briefing.

Totodată, organizatorii precizează faptul că menținerea curațeniei este obligatorie atât pe teren, cât și în zona de parcare. De asemenea, din motive de siguranță, în perimetrul zonei de joc fumatul este strict interzis. Persoanele în cauză pot fuma numai în locurile special amenajate din Safe Zone.

Jucătorii sunt rugați să aibă la ei veste reflectorizante (aceasta se poate achiziționa contra cost de la echipa Iron Sky)Pentru persoanele care nu cunosc încă zona și de asemenea pentru cei caree nu au mașină, adunarea se face la 4Ucar (str. Moinești nr. 30) la ora 08:00.

Se recomandă citirea cu atenție a regulamentului pentru jocurile organizate de Iron Sky, disponibil aici. Pentru informații suplimentare legate de ajungerea la locație sau de închirieri a echipamentului puteți afla la unul dintre nr. de telefon: 0720.697.591 sau 0755.864.789.