Duminică, 15 iunie 2014, începând cu ora 08:00, în incinta fostelor ferme Boja din București (locația Iron Sky) va avea loc un joc de airsoft ce va implica două echipe: roșii și albaștrii.

iron sky 15 iunie 2014Organizatorii precizează că la începutul jocului, mai exact în zona centrală terenului de joc se va găsi o platformă cu un steag. Aceasta se poate muta de minim doi jucători spre teritoriul advers doar de-a lungul drumului. Perpendicular pe axa drumului va exista o linie imaginară care are rolul de a delimita teritoriile, jucătorii neavând voie să o depășească. Cei care o fac sunt considerați morți și merg la respawn. Respawn-ul este marcat printr-un balon si este instalat de fiecare echipă în parte. Adversarii nu sunt informați despre poziția acestuia. Respawn-ul poate fi mutat oriunde în teritoriul propriu la o distanță de minim 50 metri față de linia de demarcație. Acesta se poate muta doar de un jucător în viață și numai în cazul în care este mutat și steagul indiferent de echipa care îl mută. Balonul trebuie să fie vizibil și expus pentru a putea fi eliminat. Când balonul este spart, respawn-ul este închis. Durata jocului este stabilită în funcție de numărul jucătorilor.

Organizatorii recomandă ca fiecare participant să vină cu câte o banderolă roșie/albastră de acasă și să aibă o vestă reflectorizantă (aceasta se poate achiziționa contra cost de la echipa Iron Sky).

Se recomandă citirea cu atenție a regulamentului pentru jocurile organizate de Iron Sky, disponibil aici. Pentru închirieri de arme, accesați aici, iar informații suplimentare puteți afla la unul dintre nr. de telefon: 0720.697.591 sau 0755.864.789.