Duminică, 8 iunie 2014, începând cu ora 09:00, în incinta fostelor ferme Boja din București (locația Iron Sky) va avea loc jocul de airsoft intitulat Sokol.

iron sky boja

Satelitul de spionaj SOKOL-806 s-a prăbușit la nord de satul Ironskîi, în zona aridă de lângă fortăreață. Resturile conțin componente electronice de ultimă generație, care pot interesa diferite armate. Două facțiuni rivale pornesc în căutarea componentelor, fiecare lider dorind, în același timp, să elimine concurența.

Bucățile din satelit se găsesc astfel: 1 undeva în zona șanțului din câmp, 2 în zona movilelor de la fortăreață. Resturile se vor marca cu fanioane. Câștigă facțiunea care le-a adunat pe toate 3.

Fiecare facțiune are un lider, care va fi desemnat la briefing. El nu va fi marcat altfel față de restul jucătorilor și va putea participa la joc la fel ca ceilalți. Asasinarea lui va duce la închiderea respawnului echipei respective pentru următoarele 10 minute. Componentele se aduc în bază, într-un loc desemnat. O echipă poate ataca pe cealaltă, pentru a le fura resturile respective.

Zona de respawn va fi la cel puțin 50 m de baza. Cei care angajează din respawn vor fi excluși din joc. Echipele pleacă de la cota 103 și de la foișor. Timpul de joc este de 40 minute, cu respawn la 10 oameni. Scenariul poate suferi modificări.

Organizatorii recomandă ca fiecare participant să vină cu câte o banderolă roșie/albastră de acasă și să aibă o vestă reflectorizantă (aceasta se poate achiziționa contra cost de la echipa Iron Sky).

Se recomandă citirea cu atenție a regulamentului pentru jocurile organizate de Iron Sky, disponibil aici. Pentru închirieri de arme, accesați aici, iar informații suplimentare puteți afla la unul dintre nr. de telefon: 0720.697.591 sau 0755.864.789.