Iată o galerie de imagini unice care prezintă un ofițer japonez ce îndeplinește ritualul japonez “seppuku”. După înfrângerea Japoniei în cel de-al Doilea Război Mondial, numeroși ofițeri japonezi au recurs la acest ritual pentru a-și păstra onoarea și pentru a-și dovedi curajul.

Atenție! Imaginile următoare nu sunt recomandate pentru cei slabi de inimă!

seppuku1 Seppuku desemnează un mod de sinucidere prin spintecarea pântecelui cu pumnalul sau cu sabia, practicat mai ales de samuraii japonezi. Actul seppuku constă în inserarea tăișului sabiei în stomac, apoi persoana care înfăptuiește această sinucidere, continuă prin tăierea de-a lungul abdomenului. Actul este dus la sfârșit după ce o persoană care asistă la acest act, termină sinuciderea prin tăierea capului celui care se sinucide. Seppuku este o ceremonie sacră care își are rădăcinile în perioada antică a Japoniei și care a rămas rezervată doar clasei privilegiate a samurailor. Când un conducător murea, subordonații acestuia îl urmau prin seppuku pentru a-și dovedi loialitatea și demnitatea. Seppuku mai era folosit și ca mijloc de corectare a unei greșeli printr-o moarte onorabilă.

seppuku_during_world_0 seppuku_during_world_02 seppuku_during_world_03 seppuku_during_world_04 seppuku_during_world_05 seppuku_during_world_06 seppuku_during_world_07 seppuku_during_world_08 seppuku_during_world_09 seppuku_during_world_10 seppuku_during_world_11 seppuku_during_world_12 seppuku_during_world_13 hybridtechcar.com