Reenactment

++FCA_7662-vertAsociația Redescoperă Istoria este singura asociație de reconstituire istorico-militară din România care reconstituie structuri militare din trei țări participante la luptele din cel de-Al Doilea Război Mondial: Armata Română, Armata Germană (Luftwaffe și Wehrmacht) și Armata Roșie, structuri care au avut un rol deosebit atât în istoria contemporană a României, cât și a Europei.

Asociația Redescoperă Istoria se delimitează de organizațiile cu caracter fascist și extremist precum și de mesajul politic al epocii reconstituite.

Asociația Redescoperă Istoria poate reconstitui momente ale celui de-Al Doilea Război Mondial de pe frontul european, pentru casele de producție cinematografică sau pentru televiziuni în vederea realizării de filme, documentare ori emisiuni tv.

Pentru întrebări și detalii puteți să ne contactați la adresa de email contact@redescoperaistoria.ro sau completând formularul de mai jos.

Dacă ești pasionat de istorie și vrei să te alături Asociației Redescoperă Istoria, trimite-ne un email la adresa contact@redescoperaistoria.ro cu un scurt CV însoțit de o fotografie recentă și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Istoria începe acum! Fă și tu parte din ea! 

Vârsta minimă pentru a putea face parte din Asociația Redescoperă Istoria este de minim 18 ani! Persoanele cu idei și/sau înclinații extremiste sunt excluse!

Dacă ai neclarități poți să ne contactezi completând formularul următor: