Te pregătești de sesiune? Îți pregătești lucrarea de licență sau de disertație? Vrei să publici o carte? Vrei să fii sigur că NU VOR EXISTA GREȘELI GRAMATICALE în lucrarea respectivă?

penita+Redacția revistei Redescoperă Istoria își extinde domeniul de activitate, iar prin faptul că desfășoară o activitate intensă în domeniul jurnalistic, știe ce presupune o corectură „la sânge”.

Redacția Redescoperă Istoria te ajută CORECTÂNDU-ȚI manuscrisul!

Mai exact, redacția Redescoperă Istoria vine cu o propunere avantajoasă pentru elevi și studenți, dar și pentru cei care doresc să publice cărți prin faptul că oferă sprijinul necesar prin corectarea eseurilor, referatelor, lucrărilor de licență și lucrărilor de disertație, dar și cărților care urmează să fie publicate! Știm foarte bine ce prețuri exorbitante cer editurile pentru a corecta un manuscris, iar de cele mai multe ori, calitatea corecturii cărților publicate de către edituri lasă de dorit, din păcate.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți lucrarea în vederea corecturii pe adresa de e-mail alice.boboc@redescoperaistoria.ro.

Menționăm că lucrările fiecăruia rămân confidențiale, iar prețul este stabilit în funcție de numărul de pagini, astfel încât să fie accesibil pentru toată lumea! Modalitatea de plată se stabilește de comun acord cu fiecare solicitant în parte.

În plus, lucrarea corectată va fi trimisă înapoi expeditorului în maxim 3 zile, iar în cazul cărților, în maxim o săptămână!

…Și vei fi sigur că lucrarea ta este scrisă PERFECT!

PROFESIONALISMUL ESTE CARTEA NOASTRĂ DE VIZITĂ!