Duminică, 19 octombrie 2014, începând cu ora 09:00, în incinta fermei din Dragomirești Vale – Zurbaua, va avea loc jocul de airsoft intitulat The Death Race, în noua locație de joc a echipei Iron Sky.

19.10.2014-the death raceScenariul plasează acțiunea în… anul 2014, în închisoarea Iron Sky. După un deceniu de curse sângeroase, Guvernul decide desființarea închisorilor private și încetarea luptelor de gladiatori. Nevinovația lui Jensen Ames, cunoscut ca Frankenstein, a fost dovedită și urmează eliberarea lui.

În același timp, lăcomia fără limite a lui Hennessey, directorul închisorii o împiedică să respecte aceste decizii. Susținută de proprii deținuți înarmați, ea îl urmărește pe Frankenstein pentru a-l captura și ucide. Numai minunata mașinărie pe care o conduce îl salvează pe acesta. Din păcate, o schijă pătrunsă în compartimentul motorului a cauzat o defecțiune, imobilizând-o… Înconjurat de gladiatorii însetați de sânge, lui Frankenstein nu-i rămâne decât să aștepte salvarea din partea Trupelor Guvernamentale. Între el și atacatori săi nu mai e decât blindajul mașinii…

Jocul se va desfășura astfel: Frankenstein va pilota mașina din Death Race. Aceasta va fi amplasată în zona Gladiatorilor, care trebuie să împiedice salvarea lui. Trupele Guvernamentale vor trebui să atace, să elimine mare parte din Gladiatori, și să repare defecțiunea mașinii cu ajutorul mecanicilor desemnați.

Funcția de Mecanic va fi oferită unui număr limitat dintre soldații Trupelor Guvernamentale. Pentru a remedia defecțiunea, Mecanicul trebuie să ajungă la mașinărie și să urmeze instrucțiunile primite la briefing. După ce s-a realizat reparația, Frankenstein va conduce mașinăria în zona Trupelor Guvernamentale.

Câștigă Trupele Guvernamentale dacă vreun Mecanic repară mașina, iar Frankenstein ajunge în zona desemnată. Câștigă Gladiatorii dacă toți Mecanicii sunt eliminați sau dacă Trupele Guvernamentale nu-și îndeplinesc obiectivul în timpul alocat.

Organizatorii precizează faptul că este interzis să se tragă în Frankenstein. În acest scenariu, acesta beneficiază de imunitate, rolul lui fiind strict acela de a porni și conduce mașinăria din Death Race. Cine va face aceasta intenționat, va fi eliminat fără discuții de la jocurile Iron Sky Team. Durata scenariului, precum și timpii și condițiile de respawn se vor comunica la briefing.

Jucătorii sunt rugați să aibă la ei veste reflectorizante (acestea se pot achiziționa contra cost de la echipa Iron Sky). Pentru persoanele care nu cunosc încă zona și, de asemenea, pentru cei care nu au mașină, adunarea se face la 4Ucar (str. Moinești nr. 30) la ora 08:00.

Se recomandă citirea cu atenție a regulamentului pentru jocurile organizate de Iron Sky, disponibil aici. Pentru informații suplimentare legate de ajungerea la locație sau de închirieri a echipamentului puteți afla la unul dintre nr. de telefon: 0720.697.591 sau 0755.864.789.